Hello world!

Geplaatst: 18 april 2010 in Algemeen

Goedemorgen,

Dit is mijn eerste openbare blog op WordPress. De motivatie om, naast mijn privéblogs op Hyves, nu ook te bloggen op WordPress is eenvoudig. In het dagelijks leven houd ik mij bezig met samenwerking, innovatie & leiderschap in de breedste zin van het woord.

Mijn credo is ‘De kracht van het bedrijf is de mens’.

Op mijn blog’s wil ik mijn visie & missie met iedereen delen. Kennis en inspiratie is pas van waarde als je het kunt en wilt delen met anderen. De blog’s zullen uiteenlopend van aard zijn. Soms informatief en soms prikkelend, doch altijd binnen de normen en waarden die bij mij hoog in het vaandel staan. De inhoud en onderwerpen bepaal ik telkens opnieuw en baseer ik op de zaken die mij op dat moment bezig houden.

Alle publicaties doe ik op persoonlijke titel en vertegenwoordigen mijn mening, kennis of ideeen. Laten we beseffen dat niet iedereen het ermee eens hoeft te zijn. De vrijheid om je mening te mogen uiten, te delen met andere mensen op een respectvolle manier is van groot belang in ons land. Jarenlang heb ik artikelen en verslagen gepubliceerd in de sport. De ervaringen die ik daarmee heb opgedaan maken hoe ik heden ten dage schrijf. Het doel van mijn blog’s zijn dan ook het uitademen van kennis en ervaringen om mensen te ondersteunen met hun activiteiten, een mening te vormen of discussie te starten. Want laten we wel zijn, het is een middel om te communiceren, waarbij de mening niet altijd gelijk hoeft te zijn. En het mooie van ons land is dat we allemaal een andere mening mogen hebben en respecteren van elkaar dat we een andere mening kunnen hebben.

Tot slot spreek ik de wens uit dat mijn blog’s voor een ieder prettig leesbaar zijn, interessant en boeiend en stof tot nadenken of discussie kunnen vormen. Waarbij ik duidelijk en onomwonden de wens uitspreek dat een ieder het respect voor elkaar opbrengt…

Welkom in mijn digitale belevingswereld 🙂

Met vriendelijke groet,

Richard

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.