Curriculum Vitae Richard J. Raats

Wanneer je de activiteiten blijft uitvoeren zoals je gewend bent om ze uit te voeren, dan kun je geen andere uitkomst verwachten!” (A. Einstein) Voor iemand die veranderingen in gang weet te zetten is het een gouden regel. Zeker als het besef aanwezig is dat de enige constante in het leven “verandering” is.

Mijn zakelijke ambitie is om organisaties te ondersteunen bij het vormgeven van veranderprocessen, te ondersteunen bij strategische vormgeving van (Business, ICT & Telecom) programma’s en te waarborgen dat uitvoering op programma- en/of projectmatige wijze wordt uitgevoerd. Waarbij het belang van alle stakeholders het respect verdient serieus te worden genomen.

Mijn persoonlijke ambitie is om mijn kennis, kunde en ervaring beschikbaar te stellen om mensen te ondersteunen bij het ontdekken van de eigen talenten, kwaliteiten, passie en ambitie waardoor de expertise optimaal tot zijn recht komt in arbeid en maatschappelijke betrokkenheid. Dit doe ik mede door actief en vrijwillig binnen non-profitorganisaties en vakverenigingen en deel te nemen aan mentorprogramma Seniors4Talents.

Profiel LinkedIn Richard J. Raats RI CPM