Dankbaar voor alle samenwerking!

Geplaatst: 8 september 2010 in Het Nieuwe Leven

Amsterdam – Wat een initiatief wel niet teweeg kan brengen. Inmiddels hebben we vele reacties mogen ontvangen. Eén daarvan is zelfs zo mooi, dat binnen één dag de website voor www.denieuwekinderen.nl in de lucht is gebracht. Dankzij Twitteraar & allround programmeur & webbouwer Martin Koppelaar (@mart_nl73)van www.hagipro.nl staat de website nu kosteloos onder haar eigen naam op Internet. Alle verdere informatie is daar te lezen. In één woord geweldig! Nu op naar oktober a.s. wanneer de eerste bijeenkomst wordt georganiseerd. De betreffende gemeente in de Randstad, houden wij bewust nog even geheim, zal optreden als gastheer. Natuurlijk is er nog veel meer energie nodig om het intiatief daadwerkelijk van de grond te krijgen. Echter met zo veel enthousiasme moet het gaan lukken…

Kijk voor meer informatie op www.denieuwekinderen.nl.

Met kindvriendelijke groet,
namens de intiatiefnemers,

Richard Raats

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.