Dankbaar voor alle samenwerking!

Geplaatst: 8 september 2010 in Het Nieuwe Leven

Amsterdam – Wat een initiatief wel niet teweeg kan brengen. Inmiddels hebben we vele reacties mogen ontvangen. Eén daarvan is zelfs zo mooi, dat binnen één dag de website voor www.denieuwekinderen.nl in de lucht is gebracht. Dankzij Twitteraar & allround programmeur & webbouwer Martin Koppelaar (@mart_nl73)van www.hagipro.nl staat de website nu kosteloos onder haar eigen naam op Internet. Alle verdere informatie is daar te lezen. In één woord geweldig! Nu op naar oktober a.s. wanneer de eerste bijeenkomst wordt georganiseerd. De betreffende gemeente in de Randstad, houden wij bewust nog even geheim, zal optreden als gastheer. Natuurlijk is er nog veel meer energie nodig om het intiatief daadwerkelijk van de grond te krijgen. Echter met zo veel enthousiasme moet het gaan lukken…

Kijk voor meer informatie op www.denieuwekinderen.nl.

Met kindvriendelijke groet,
namens de intiatiefnemers,

Richard Raats

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.